Kuivenhoven Keukens is een hoogwaardige keuken- en interieurbouwer. Alle keukens, badmeubelen en interieuroplossingen worden vervaardigd in onze eigen fabriek te Rijnsburg. Elke keuken of meubel die wij maken is uniek en wordt van ontwerp tot en met installatie in eigen beheer geproduceerd.

Voor de werkplaats zijn wij op zoek naar een timmerman/meubelmaker (ft). voor in onze productie die ook inzetbaar is op locatie om onze producties perfect te installeren. Ervaring is uiteraard welkom maar het allerbelangrijkste is dat je veelzijdig en handig bent en geen 9 to 5 mentaliteit hebt. Kwaliteit staat er hoog in ons vaandel, dus we zoeken wel een ‘pietje precies’ ons kwaliteit zit hem in de kleinste details.

Tevens zoeken wij ook een meubelspuiter die onze producties van een prachtige laklaag kan voorzien, voor deze functie zoeken we iemand met aantoonbare ervaring op het gebied van spuiten.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een ambachtelijk en geweldig bedrijf, kom dan zeker bij ons op gesprek. In het filmpje kan je een sfeer indruk krijgen van ons bedrijf en producten.

Interesse?

Neem dan contact op met Henry Kuivenhoven of stuur ons je C.V. op naar: info@kuivenhovenkeukens.nl