GEEF UW KEUKEN EEN TWEEDE KANS!

Met nieuwe apparatuur.

Een goede keuken gaat vaak langer mee dan de apparatuur. Door de apparaten te vervangen voor nieuwe, zuinige en voorzien van de laatste technieken is uw keuken weer helemaal van deze tijd!

Een nieuwe keuken is uiteraard prachtig maar ook een behoorlijke aanschaf en een ingrijpende verbouwing. Voor veel mensen is dit vaak een reden om dit uit te stellen. Toch blijkt na enkele jaren dat bepaalde apparatuur minder gaat presteren en/of niet meer van deze tijd is. Nieuwe apparaten zijn zuiniger en bieden meer mogelijkheden.

Door de apparaten te vervangen kan uw keuken dus weer helemaal up-to-date zijn. Ondanks alle gestandariseerde afmetingen is het vervangen van de apparatuur niet altijd eenvoudig. Aansluitingen kunnen anders zijn en om het precies sluitend te maken moet je precies weten hoe je een apparaat moet installeren.

Wij vertegenwoordigen topmerken zoals Miele, Liebherr, Gaggenau en Neff, deze apparatuur gebruiken wij niet alleen in onze nieuwe keukens maar leveren wij ook los. Alle type kunnen wij leveren en….

…wij monteren deze apparatuur vakkundig!

Kom langs in de showroom en bekijk onze mogelijkheden, wij komen desgewenst bij u thuis op de exacte situatie op te nemen en doen uiteraard een passend voorstel. In veel gevallen kunnen wij in één dag alle apparaten vervangen en hebt u weer een volledig moderne keuken zonder de hele keuken op zijn kop te zetten.